my way
This is my way of seeing things around us.
 

Антена 5 и MTV Adria

MTV Adria од први септември ја започна својата програма. Каналот може да се гледа и кај нас, во Македонија.
И сега муабетот ми беше ова.
Си патувам јас во автобус, околу 20 септември, и слушам Антена 5. И водителот, немам појма кој беше (машко), им препорача на сушателите ако го немаат меѓу своите канали, да не се ни трудат да се јавуваат кај кабелските оператори да им ја пуштат!!! Тоа било "промашена инвестиција, со здодевни денс-хитчиња"!!!
ОК, лично мислење, почитувам. Нема проблем.
Ама ко да знаев дека ќе се случи ова. Имено, на прес конференцијата која ја одржаа MTV Adria, соработници беа Антена 5!!! И нивната соработка продолжува, барем како што се вели во најавата на Антена 5, "MTV European Music Awards" заедно со Антена 5 и MTV Adria"!!!!
Етееееее.........баш ме интересира дали сега MTV Adria е промашена инвестиција за водителот од Антена 5, или кога можеш да бидеш фраер и соработник на најголемиот музички канал се е ОК.




mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Писмо
Ало?!
Кловнови
Дожд
Одмор
ЕНЅЕРО
New York, New York...
ВИСОКАТА ПУСТИНА
Чудна тишина
Три Америки

АРХИВА
April 2005
May 2005
June 2005
July 2005
August 2005
September 2005
October 2005
November 2005
December 2005
January 2006
February 2006
March 2006
April 2006
May 2006
June 2006
July 2006
September 2006
October 2006
November 2006

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk