my way
This is my way of seeing things around us.
 

Антена 5 и MTV Adria

MTV Adria од први септември ја започна својата програма. Каналот може да се гледа и кај нас, во Македонија.
И сега муабетот ми беше ова.
Си патувам јас во автобус, околу 20 септември, и слушам Антена 5. И водителот, немам појма кој беше (машко), им препорача на сушателите ако го немаат меѓу своите канали, да не се ни трудат да се јавуваат кај кабелските оператори да им ја пуштат!!! Тоа било "промашена инвестиција, со здодевни денс-хитчиња"!!!
ОК, лично мислење, почитувам. Нема проблем.
Ама ко да знаев дека ќе се случи ова. Имено, на прес конференцијата која ја одржаа MTV Adria, соработници беа Антена 5!!! И нивната соработка продолжува, барем како што се вели во најавата на Антена 5, "MTV European Music Awards" заедно со Антена 5 и MTV Adria"!!!!
Етееееее.........баш ме интересира дали сега MTV Adria е промашена инвестиција за водителот од Антена 5, или кога можеш да бидеш фраер и соработник на најголемиот музички канал се е ОК.

1 Коментари:

Znajs odnos voditel-slusatel...

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Е браво бе!!!
Закон е!
До температурата е
Go escape! :)
Urlanje
Нарко-крави
Уморна
Franky`s way
Preku glava mi dojde
Nova kletva

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk