my way
This is my way of seeing things around us.
 

Закон е!

Често ќе слушнам некој како вели: "Еј а бе закон си!", или пак, "Закон е (нешто)!". Е оваа фраза се користи кај нас за нешто што е финта, интересно, итн. Ама јас си мислам вака...
Законите во принцип се ДОСАДНИ за читање, верувајте ми, сум читала неколку.
Значи, кога некој ќе ти рече "Закон си!" уствари ти вика "Досаден си!" Ете така. :)

4 Коментари:

Кажи им на К-15...

Јогуртов е досада!

:-)

Немаме шуга или беснило. Слободно помини.

 

ЗАКОН Е ШТО ТОА Е ГАДНО ДОБАР ЗБОР И МИ Е ПОД КОЖА КАКО СЕ ВИКА ЗАКОН МИ Е “ ДОСАДНО МИ Е“

 

i thought your blog was cool and i think you may like this cool Website. now just Click Here

 

ЗАКОН СИ бе Мери!!!

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
До температурата е
Go escape! :)
Urlanje
Нарко-крави
Уморна
Franky`s way
Preku glava mi dojde
Nova kletva
Родителски совети
Алкохол и избори

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk