my way
This is my way of seeing things around us.
 

Go escape! :)

Пред некој ден, така порано малу, сабајле, кај 8.30ч., со едни мои добри другарчиња, си седиме полу разбудени , и почнавме да се глупираме со реченици во стилот на "how yes no" (како да не, шо би се рекло на нашки).
Еве еден дел од тоа утро:
(некои реченици се стари а некои нови, ама нема врска)

1. only killer - самоубиец
2. since remember centery - од памтивек
3. meat community - месна заедница
4. go escape - оди бегај
5. go to me come to me- оди ми дојди ми
6. after devils - по ѓаволите

Ајде, бујрумте, дополните ја листава.

6 Коментари:

1. Жити се - Live of all
2. Не заебавај - Don't fuck me

 

Поп-пеач = Priest-singer
Избриши се = erase yourself
Тековни прашања = Liquid questions
Да се земе здраво за готово = To take healthy for over
Не се секирај = Don't axe yourself
Патец = Small road in the hair

 

No shame no curtain - Ни срам ни перде

 

now is the mother - сега му е мајката
on the face of the place - на лице место
I terminated myself - свршив

 

What is much - much is = Што е многу - многу е

 

kur mi e, dvor mi e - my dick is,my yard is

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Urlanje
Нарко-крави
Уморна
Franky`s way
Preku glava mi dojde
Nova kletva
Родителски совети
Алкохол и избори
Ме хипнотизира Езерската шир
Crven stih

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk