my way
This is my way of seeing things around us.
 

Родителски совети

Кои се најдобрите родителски совети кои сте ги добиле како деца????????

Моите се:

1. Облекви се, з`ш ќе настиниш!!!
2. Јади, з`ш ќе паѓаш по п`тојне!!!

8 Коментари:

Абе има доста совети, ама ете ниеден не ми текиња..

 

Памет у глаа.

Едини совет шо било коа сум го добила. Иделе моите на доверба и све тоа..

 

Се откажаа од совети во седмо одделение кога добив 2 по Хемија:)

 

Не чачкај во штекерот, струја има!

 

Ако пушиш, пуши пред нас, да не се случи на апансас да влезам во соба, па ти да скриеш цигарата под кревет и да не запалиш.

 

1.Прај шо знаеш!
2. А шо и да правиш мисли на последицити!
3.(од Баба ми, бог да ја прости) Покриј се! Облечи се, на старост ќе ти патат бубрезите!

 

Ako neucis more ejjjjj... ima vreki da krevas na z. stanica - Dedo mi Trajan, bog da go prosti...

 

1. Покриј се ќе ти настина бубрезите!!!
2. Ај да земете да учите!
3. Не седи многу пред мониторот глава затоа те боли!

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Алкохол и избори
Ме хипнотизира Езерската шир
Crven stih
Портрет
Музика и возење

Охридски театар
Фотографија
Doletav jas
Nov template :) A?

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk