my way
This is my way of seeing things around us.
 

Портрет

Повторно фотографија. Овој пат портрет. Еден поинаков портрет. Мајсторот е другарка ми. Архитект по професија. Ама ја бива за вакви работи, а?

4 Коментари:

Ме интересира дали е обработена фотографија навистина или е правена на компјутер. Кко е обработена фотографија треба уште малку работа, според мене.

 

Ne znam da ti objasnam, zs ne se razbiram jas vo to. Ke ja prasam i ke ti kazam. I daj malku podobar feedback - sto da se doraboti, spored tebe, na fotografijata.

 

Што да се доработи? Хм, хм... вака: Не дека имам некои многу големи забелешки. Кога реков „да се доработи“ мислев на некои технички несовршености. Инаку артистички е сосема во ред - интересна композиција. А у ставри шо знам кога го оставив првиот коментар беше 4 часот сабајле и бев мртов пијан па поинаку сум перципирал. :)

 

:))) Bravo be moonwatcher!!

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Музика и возење

Охридски театар
Фотографија
Doletav jas
Nov template :) A?
Sziaszstok
Е ајде де!
Po praznicite
Музата е крива

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk