my way
This is my way of seeing things around us.
 

Музата е крива

Јас не можам да се расправам повеќе со мојата муза. Сто пати и кажав да не ми доаѓа во доцните часови, а таа пак и пак. Барем понекогаш да доаѓа преку ден. Проблемот е што јас немам компјутер дома, и не можам одма да го напишам она што ние си го муабетиме :) Изгледа ќе мора да запишувам, зошто кога ќе пробам да се сетам на нешто што ми текнало сношти, не можаааааам! Или ќе се сетам само малку :) Тоа е драги мои проблемот што јас не сум многу редовна со постовите. Сепак, без музите би било подосадно, нели? :)

7 Коментари:

bubs,
evo uste eden beskrajno dolg den. stanav od 6 da citam, a na fax sum od 9 do 9..vcera iamv prezentacija, denes uste edna...slednata nedela exam week.znaci nisto novo:)
hianyzol,
horvath agnes

 

И јас го имам истиот проблем. Мојата муза ми замина на годишен одмор, па затоа и јас каснам со постирање. Ама кај и да е треба да се врати на работа па ке ја видам тогаш. Ќе ја мачам цела ноќ да ми кажи каде била, со кого и што глупост сега направила. Ќе и дадам винце, цигарче и ке мора да признае се.

 

Музата е тука, не се секирај. Сака само малку молење (да не речам музење). Те разбирам колку ти е тешко без компјутер дома. Јас не би знаел што да правам без мојот. Мене денот ми почиња со турско и www.goal.com.

Се читаме...

 

Што е ова србизми.

Зборот „муза“ на македонски е „молза“, ако одиме по логиката пузавец = ползавец, сузавац = солзавец... (и ако не сме намќори).

 

Well done!
[url=http://ugniqqlk.com/mxyk/lufg.html]My homepage[/url] | [url=http://qyxaldka.com/bdrp/penf.html]Cool site[/url]

 

Great work!
My homepage | Please visit

 

Nice site!
http://ugniqqlk.com/mxyk/lufg.html | http://tnhtljcp.com/bcdi/rrkm.html

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
ПОМОШ!!!
Finti
Citajte knigi!!!
Oblaci
Dobro utroooo!!!

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk