my way
This is my way of seeing things around us.
 

Охридски театар

Конечно!!! Утре вечер (21.30ч. во Центар за култура "Григор Прличев"-Охрид) дечките од Охрид, btw професионалци, имаат премиера на представата "Хамлет во пикантен сос". Значи, официјално почнуваат да ја градат идејата за реоформување на професионалниот охридски театар, кој 50 год. ГО НЕМА!!! Културниот центар Медиа Артес мобилизираше петнаесеттина охриѓани (актери, режисери, музичари, дизајнери, итн.) и решија да го остварат сонот за театар во Охрид. Иницијативата е супер прифатена од охриѓани, но, и од многу културни институции. Браво за охридскиот театар!!!

2 Коментари:

Great work!
My homepage | Please visit

 

Great work!
http://gqxxioof.com/wlqo/bdyr.html | http://mqzzkscq.com/pufm/tpid.html

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Фотографија
Doletav jas
Nov template :) A?
Sziaszstok
Е ајде де!
Po praznicite
Музата е крива
ПОМОШ!!!
Finti
Citajte knigi!!!

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk