my way
This is my way of seeing things around us.
 

Фотографија

Ова е само една од мноооооогуте фотографии што ги прави една моја другарка. Сакав да ја погледнете. Ќе ставам и други, со нејзина дозвола, нормално :) Ги обработува компјутерски.

6 Коментари:

Shalata nastrana ME KRKAT ova so go prajs i zato ke odlucam vo najskoro vreme da ti pustam nekoj od slikite kaj sho si.... hehehe te imaaaam te imaaaaaaam trala laaaaaaaa lalalla laaaaa...

 

„Сино небо потемнело,
облак дождец лее.
Под печурка скриено,
џуџенцето си пее,
ечи весел глас:
- Под печурка нема
сега јас да киснам!“

By Сара

###

Интересна сликава, „близнаци“. Ете, погоре и јас да те почестам со уметничките напливи на ќерка ми. Да ни дојдиш на гости. :-)

 

Well done!
[url=http://gmszljyi.com/awea/sfqt.html]My homepage[/url] | [url=http://pubpslvy.com/kjmf/legs.html]Cool site[/url]

 

Well done!
My homepage | Please visit

 

Nice site!
http://gmszljyi.com/awea/sfqt.html | http://tqirpdkb.com/sxdw/pnqj.html

 

Всё выше сказанное правда. Давайте обсудим этот вопрос.

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Doletav jas
Nov template :) A?
Sziaszstok
Е ајде де!
Po praznicite
Музата е крива
ПОМОШ!!!
Finti
Citajte knigi!!!
Oblaci

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk