my way
This is my way of seeing things around us.
 

До температурата е

Си седам јас така и си кренав температура. Ова со температурава во последно време ко хоби ми е. Едно-две, температура. И не знам шо ми текна..............уствари знам. Видов по ова веснициве ринг тонови за мобилни телефони и меѓу нив една моја омилена песМа, btw за Miles Davis "All Blues" станува збор. И решив да си ја порачам, и шизик да се прам со телефонот. Кое порачување драга јас!!!!!!!!!!!!!!! Нејсе, муабетот ми беше дек се зезнав, не ми ја пуштија, ми зедоја 40 ден. На крај температурата ја обвинив. Уш еднуш њет!!!

1 Коментари:

Драга моја секогаш тоа оди правопропорционално - Мобимак ке си „крене“ на заработувачка, а тебе ќе ти се „крене“ температурата (или притисокот). Ама и сосема те разбирам - кога човек ќе „крене“ температура не е свесен што прави.
И уште еднаш кога ќе „креваш“ температура гледај тоа да е за некое машко (знаеш гледаш некое згодно типче и си велиш „Вау, каков е!“), а не за Мобимак :-)

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Go escape! :)
Urlanje
Нарко-крави
Уморна
Franky`s way
Preku glava mi dojde
Nova kletva
Родителски совети
Алкохол и избори
Ме хипнотизира Езерската шир

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk