my way
This is my way of seeing things around us.
 

Е браво бе!!!

Градоначалникот на Охрид си смислил добро планче за да ги исплати долговите на градот кон државата (Охрид е еден од најзадолжените градови во Македонија)-и фрли око на Галичица. Не знам точно што ќе се прави, концесии, продажби, или нешто слично, ама осеќам дека ќе е некреативно :(
Еве мапа и неколку фотографии од Галичица.


0 Коментари:

Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Закон е!
До температурата е
Go escape! :)
Urlanje
Нарко-крави
Уморна
Franky`s way
Preku glava mi dojde
Nova kletva
Родителски совети

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk