my way
This is my way of seeing things around us.
 

Патетичен Оскар

Зашо мислам дека недела (5ти март) оскар за најдобар филм ќе добие оној патетика филм за геј каубои, т.е. кравари по нашки??? хмммм.....

4 Коментари:

Ѕверууу! Коа ќе пиеме кафе!

 

прашалник де?

 

Ѕверуууу! Вакви работи не се договарет преку постови и коментари!!!

 

i ja saka kafee : ))

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Сивјаци
Кој е најтежок?
Смислата на...
Трифун vs. Валентин
Спикери-новинари,новинари-спикери, презентери........
Нема другарство
Подиум
И сега шо прајме?
Коса
Пуфи

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk