my way
This is my way of seeing things around us.
 

Нема другарство


Ете!!! До сега играв низ подиумите. Извештај - се уште е тапа!
Ама друг ми е муабетов.
А бе, шо праjме со студов!!!
Јас знам дека негативно ќе влијае врз другарството на снешковците.

0 Коментари:

Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Подиум
И сега шо прајме?
Коса
Пуфи
Новогодишно прашање
Топ блог реклама
Временска прогноза
Го фанаа
Свежина
Nov vid postovi..........kako ne!

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk