my way
This is my way of seeing things around us.
 

И сега шо прајме?

Тамам ќе заборавиш на нешто, и ќе почне да бледее интересирањето за него, и оооооп ќе се случи нешто друго што ќе те потсети на она првото.
MTV Adria кај и да е ќе избере нови водители, меѓу кои и македонец/ка. Браво. Супер.
Ама......на прес конференцијата во Скопје, еден тип од тимот на MTV Adria, мислам дека беше продуцент, но не сум сигурна затоа не земајте го ова здраво за готово, рече "не бараме веќе познати личности од вашите земји, како што не баравме и од другите. Бараме некоја сосема нова фаца!"
ОК ама и двајцата македонски кандидати (Петар Ѓошев од Томато и Дени Џидрова од Антена 5) се "веќе познати фаци". Ништо немам против Петар и Дени, но нешто не штима во MTV Adria!
Како и да е, пред некое време напишав и за коментарот на еден од водителите на Антена 5 за MTV Adria (види малу подолу).
Значи овој Adra MTV филм функционира, барем кај нас, на начин-кажи нешто, па побиј се самиот! Или мене така ми личи, а?

2 Коментари:

eve eden blog koj pocna da se "emituva" po dobivanjeto na status zemja kandidat za clenstvo vo EU:

http://evropa.blog.com

 

И што врска има отворањето на блогот „Европа“ со постот за МТВ адрија, жифти све! Е за инат нема да им идам да ги читам, спамери досадни. :-(

  Post a Comment my way


mary

...сакам да ги гледам нештата околу нас на необичен начин...

ПОСТОВИ
Коса
Пуфи
Новогодишно прашање
Топ блог реклама
Временска прогноза
Го фанаа
Свежина
Nov vid postovi..........kako ne!
Антена 5 и MTV Adria
Е браво бе!!!

БЛОГОВИ
Site blogovi zaedno
Ивица
Бобан
moonwatcher
Овчарот
Букаро
Лала
Dwr Budr.
Македоблог
Ania
Moby
Panta Rei
Комуникации
Загор правникот
PLAYA
domenica
sandra
streets of dublin
maalo
sash
Калина
Etna
Daydream
Злобникот
Попек

ЛИНКОВИ
Најди
Blogger
Википедија
Блогерај

E-MAIL

sivjache@yahoo.co.uk